Често задавани въпроси

Искам фото сесия, какво да направя?:

Имате възможност да се възползвате от безплатна фотосесия по принципа TFP (Time for Print). Просто качете своите снимки, и ако бъдете избран(а), ще се свържем с вас, за да уточним подробностите и да организираме фотосесията. Ако не желаете да чакате или не бъдете избран(а) за безплатна фотосесия, имате възможност да заплатите за фотосесия. Можете да видите цените в раздела "Цени" на нашия уебсайт.


Кандидатствах за безплатна фото сесия а не получих отговор?:

Ако са минали 3 седмици от кандидатстването ви и не сте получили отговор, моля, проверете дали емайл адресът, който сте посочили, е вярен. В случай че смятате, че сте го въвели грешно, моля, изпратете отново вашата кандидатура.


Къде ще се провеждат сесиите?:

Сесиите се провеждат предимно на открито в град Велико Търново.


Избраха ме за фотосесия! Какво следва?

Следва работна среща, на която ще уточним всички детайли, свързани с фотосесията. Ще обсъдим конкретните идеи за снимките, какви дрехи, грим и прическа да изберете, за да постигнем желаният ефект. Също така, трябва да определим мястото и датата, на която ще се проведе фотосесията.


Как избирате кого да снимате?:

Когато правим избора кого да снимаме, отдаваме значение на няколко неща. Важно е да имате добре поддържано тяло и да се грижите

за себе си. Придаваме значение и на естествените форми, тъй като ценим природната ви красота. Но не само външният ви вид е

важен - сериозност и отговорност са също ключови. Ако имате идеи за локация или специфична концепция, това също се взема предвид. И не забравяйте, ако имате някакво необичайно облекло, което не се вижда всеки ден на улицата, можете да прикачите снимки, на които сте облечени с това облекло, защото това също ще ви даде предимство пред другите кандидати!


Какво да нося и как да се подготвя?

За да се подготвите за фотосесията, помислете за различни стилове, които бихте искали да изразите. Изберете дрехи, които отразяват вашата личност и с които се чувствате комфортно. Допълнително, може да помислите за грим, прическа и аксесоари, които да допълнят визията ви. Най-важното е да се забавлявате и да бъдете себе си пред обектива.


Колко снимки ще получа?:

Ще получите две категории снимки от фотосесията. Първата категория включва необработени снимки, предназначени само за ваше лично ползване и не могат да бъдат споделяни. Втората категория включва подбрани снимки, които ще бъдат избрани както от мен, така и от вас. Тези снимки ще бъдат ретуширани и готови за споделяне във вашите социални медии.


Кой е фотографа?:

Фотографът зад обектива съм аз, Пламен! Вашият фотограф във всяко фотографско приключение. Заедно ще заснемем най-добрите моменти и ще създадем неповторими истории през обектива на моята камера


Мога ли да се преоблека няколко пъти ако съм избрана за безплатна фотосесия?:

Разбира се! Ако бъдете избрана за безплатна фотосесия, имате възможността да се преоблечете няколко пъти. Това ще допринесе за по-голямото разнообразие на снимките и ще ни позволи да създадем различни визуални настроения и стилове.


Аз съм от друг град мога ли да участвам?:

Определено! Макар и да си от друг град, ако си готов да дойдеш във Велико Търново, няма проблем. Ще вземем предвид това и ще се опитаме да намерим удобно време и ден за фотосесията, така че да можеш да присъстваш.


Аз съм дизайнер(фризьор,гримьор...) от Велико Търново и искам да се включа в екипа?:

С удоволствие ще разгледаме възможността за сътрудничество. Моля, свържете се с нас, за да обсъдим вашата роля и как можем да бъдем полезни един на друг. Очаквам с интерес да науча повече за вашите умения и идеи. :)